I samarbete med Kung Markatta

Vegonuggets med grönsaksstavar och dipp

0 röster
15 m
4
Vegonuggets med grönsaksstavar och dipp
Foto: Köket
15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 2-3 morötter
  • 1 broccoli
  • 0,5 gurka
  • 2 pkt Kung Markatta Vegonuggets
  • Olja, till stekning

Servering

  • Kung Markatta Curry-Mangosås
  • Kung Markatta Sweet chilisås
  • 4 port Kung Markatta Parboiled ris

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skölj och dela grönsakerna till stavar.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek nuggets på medelvärme tills de blivit gyllene.
  4. Servera tillsammans med ris, grönsaksstavar och de två dippsåserna.
13 april 2018

Fler goda recept