Vegonuggets med grönsaksstavar och dipp

Vegonuggets med grönsaksstavar och dipp
Foto: Köket

Vegonuggets med grönsaksstavar och dipp

8 ingredienser

15 m

Supersnabb vardagsmiddag eller lättlagat snacks att plocka med framför TV:n.

Ingredienser

portioner
  • 2-3 morötter
  • 1 broccoli
  • 0,5 gurka
  • 2 förp Kung Markatta Vegonuggets
  • olja, till stekning

Servering

  • Kung Markatta curry-Mangosås
  • Kung Markatta Sweet chilisås
  • 4 port Kung Markatta Parboiled ris

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skölj och dela grönsakerna till stavar.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek nuggets på medelvärme tills de blivit gyllene.
  4. Servera tillsammans med ris, grönsaksstavar och de två dippsåserna.