Vegokorv i bröd med grönkålslaw

Vegokorv med rostad lök och tryffelmajonäs Kung Markatta
Foto: Köket.se

Vegokorv i bröd med grönkålslaw

8 ingredienser

10 m

Vegetarisk rökig korv i bröd med godaste grönkålsmajonnäsen smaksatt med tryffel och citron.

Tips! Välj en vegansk majonnäs så blir rätten helt vegansk.

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Kung Markatta Vegokorv rökt
  • 5 korvbröd
  • rostad lök

Grönkålsslaw

  • 100 g grönkål, hackad
  • 0,75 dl vegansk majonnäs
  • några droppar tryffelolja
  • 1 citron, saften
  • salt

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna eller förbered grillen. Stek korvarna i lite olja eller lägg på grillen tills de fått fin färg.
  2. Blanda samman grönkål och majonnäs. Smaka av med tryffelolja, citronsaft och salt.
  3. Lägg korvarna i bröden, toppa med grönkålsmajonnäs och avsluta med rostad lök.