I samarbete med Kung Markatta

Vegokorv i bröd med grönkålslaw

4 röster
10 m
4
Vegokorv med rostad lök och tryffelmajonäs Kung Markatta
Foto: Köket.se
10 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 pkt Kung Markatta Vegokorv rökt
  • 5 korvbröd
  • Rostad lök

Grönkålsslaw

  • 100 g grönkål, hackad
  • 0,75 dl vegansk majonnäs
  • Några droppar tryffelolja
  • 1 citron, saften
  • Salt

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna eller förbered grillen. Stek korvarna i lite olja eller lägg på grillen tills de fått fin färg.
  2. Blanda samman grönkål och majonnäs. Smaka av med tryffelolja, citronsaft och salt.
  3. Lägg korvarna i bröden, toppa med grönkålsmajonnäs och avsluta med rostad lök.
13 april 2018

Fler goda recept