Vego skagenröra med tofu och tångkaviar

POPULÄRT
Planti Vego skagenröra med tofu och tångkaviar
Foto: Planti

Vego skagenröra med tofu och tångkaviar

10 ingredienser

15 m

Underbart god skagenröra i vegansk version med tofu, tångcaviar, dill, citron och pepparrot. Servera som förrätt, till snittar eller till buffén.

Planti Cooking Fraiche Naturell
Planti fraiche naturell produkt

Planti Cooking Fraiche Naturell

Naturell cooking fraiche med mild syrlig smak och tjock krämig konsistens.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 rödlök
  • 200 g fast tofu
  • 0,5 citron
  • 1 msk färsk pepparrot, riven
  • 0,5 kruka dill
  • 1 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 0,5 dl vegansk majonnäs
  • 75 g röd tångkaviar [1 burk]
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Pressa tofun mellan hushållspapper för att få ut vätskan. Skär tofun i små bitar.
  3. Skölj och skrubba citronen i ljummet vatten. Skala och riv pepparroten samt riv citronskalet. Hacka dillen.
  4. Blanda fraiche, majonnäs, lök, pepparrot, citronskal och tångkaviar. Vänd ner dill och tofu.
  5. Smaka av med salt och peppar och lite citronsaft. Servera med ett gott bröd eller en rostad brödskiva.
TIPS!
Fler tips från Planti!
Planti Rödbetsburgare med vitlökssås

Fler tips från Planti!

Här hittar du fler goda vegorecept från Planti!

Läs mer