I samarbete med Planti Cooking

Vego skagenröra med tofu och tångkaviar

7 röster
15 m
4
Planti Vego skagenröra med tofu och tångkaviar
Foto: Planti

Underbart god skagenröra i vegansk version med tofu, tångcaviar, dill, citron och pepparrot. Servera som förrätt, till snittar eller till buffén.

Visa mer
15 m
4

Du behöver

  • 1 rödlök
  • 200 g naturell fast tofu
  • 0,5 citron
  • 1 msk färsk pepparrot, riven
  • 0,5 kruka dill
  • 1 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 0,5 dl majonnäs vegansk
  • 75 g tångcaviar (1 burk)
  • salt
  • peppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Pressa tofun mellan hushållspapper för att få ut vätskan. Skär tofun i små bitar.
  3. Skölj och skrubba citronen i ljummet vatten. Skala och riv pepparroten samt riv citronskalet. Hacka dillen.
  4. Blanda fraiche, majonnäs, lök, pepparrot, citronskal och tångkaviar. Vänd ner dill och tofu.
  5. Smaka av med salt och peppar och lite citronsaft. Servera med ett gott bröd eller en rostad brödskiva.
31 maj 2019

Laddar fler recept...