• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Vego skagenröra med tofu och tångkaviar

13 röster
15 m
4
Planti Vego skagenröra med tofu och tångkaviar
Foto: Planti
15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 rödlök
  • 200 g naturell fast tofu
  • 0,5 citron
  • 1 msk färsk pepparrot, riven
  • 0,5 kruka dill
  • 1 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 0,5 dl vegansk majonnäs
  • 75 g tångcaviar [1 burk]
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Pressa tofun mellan hushållspapper för att få ut vätskan. Skär tofun i små bitar.
  3. Skölj och skrubba citronen i ljummet vatten. Skala och riv pepparroten samt riv citronskalet. Hacka dillen.
  4. Blanda fraiche, majonnäs, lök, pepparrot, citronskal och tångkaviar. Vänd ner dill och tofu.
  5. Smaka av med salt och peppar och lite citronsaft. Servera med ett gott bröd eller en rostad brödskiva.
31 maj 2019