Värm vattnet till 41 grader. Blanda ihop de torra ingredienser till pizzabotten och rör ut dem i vattnet. Knåda degen ordentligt. Låt degen jäsa under bakduk medan du tillreder fyllningen.
Tomatsås
Finhacka alla grönsaker till tomatsåsen och lägg ner dem i en kastrull. Låt koka på svag värme i 15 minuter. Salta och peppra.
Topping
Skär auberginen i tunna skivor. Lägg ut skivorna på ett hushållspapper på arbetsbänken. Strö på rikligt med havssalt och vänta tills vätskan från auberginen dragits ut. Torka av vätska och överflödigt salt. Stek skivorna i olja i stekpanna eller i ugn på mittersta/översta falsen i 250 grader 15 minuter.
Kavla ut degen och lägg den på bakplåtspapper på en bakplåt. Bred på tomatsås och fördela aubergine, oliver och skivade champinjoner över pizzan. Strö riven Oddlygood ovanpå. Grädda i 15 minuter.