Vegetariska burritos

Vegetariska burritos
Foto: Frida Wismar

Burritos med bön och majsfyllning. Bra vardagsmat för vegetarianen och för den som inte vill äta så mycket kött.

19 december 2008
4

Du behöver

  • 400 g kokta valfria bönor
  • 200 g salsa
  • 200 g majskorn
  • 2 msk rapsolja
  • 4 st stora tortillabröd
  • 1 knippe koriander
  • 1 st röd lök
  • 1 kruka romansallad
  • 3 dl gräddfil

Gör så här

  1. Värm bönor, majs, salsa och olja i en kastrull. Hacka sallad, rödlök och koriander.
  2. Värm tortillabröden enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Lägg sallad mitt på tortillan, en rejäl klick bönröra, en klick gräddfil ovanpå och strö över rödlök och koriander.
  4. Rulla ihop tortillan som en strut och vik in ena änden. Servera genast.
Kommentera receptet

Fler goda recept