Vegetarisk pyttipanna på kålrot och palsternacka

Vegetarisk pyttipanna på kålrot och palsternacka
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Vegetarisk pyttipanna på kålrot och palsternacka

10 ingredienser

Ägg eller inte till pyttipannan är en smaksak. Skär pytten extra fint, så blir den snabblagad och mycket läcker.

Ingredienser

portioner
  • 6-8 potatisar
  • 2 morötter
  • 1 kålrot
  • 1 palsternacka
  • 1 gul lök
  • 1 tsk kinesisk soja
  • salt
  • vitpeppar
  • olja, till stekning
  • 4 ägg

Gör så här

  1. Skala och tärna potatisen, skala och tärna rotfrukterna och skala och finhacka löken.
  2. Stek potatisen rå i lite olja tills den är halvfärdig. Tillsätt rotfrukter och gul lök och krydda med lite soja, salt och peppar.
  3. Stek ägg och servera till, inlagda rödbetor är också gott.