Vegetarisk currybaguette med tofu

Planti Vegetarisk currybaguette med tofu
Foto: Planti

Vegetarisk currybaguette med tofu

13 ingredienser

15 m

Baguette med krämig curryröra på tofu - perfekt till picknick, sommarlunch eller utflyktsmat.

Planti Cooking Fraiche Naturell
Planti fraiche naturell produkt

Planti Cooking Fraiche Naturell

Naturell cooking fraiche med mild syrlig smak och tjock krämig konsistens.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 400 g fast tofu, smulad
  • 1 röd paprika, finhackad
  • 0,5 rödlök, finhackad
  • 2 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 1 dl vegansk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 0,5 tsk malen gurkmeja
  • salt
  • svartpeppar

Servering

  • 4 baguetter (eller frallor)
  • 60 g salladsblad
  • 1 dl picklad rödlök

Gör så här

  1. Pressa vattnet ur tofun mellan hushållspapper. Smula tofun och blanda ihop med hackad paprika och rödlök i en skål.
  2. Rör ihop resterande ingredienser till en sås. Blanda ner i tofumixen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll frallor med salladsblad, curryröra och picklad eller färsk rödlök.
TIPS!
Fler tips från Planti!
Planti pastasås med champinjoner

Fler tips från Planti!

Här hittar du fler goda vegorecept från Planti!

Läs mer