I samarbete med Planti Cooking

Vegetarisk currybaguette med tofu

2 röster
15 m
4
Planti Vegetarisk currybaguette med tofu
Foto: Planti

Baguette med krämig curryröra på tofu - perfekt till picknick, sommarlunch eller utflyktsmat.

Visa mer
15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g tofu fast, smulad
  • 1 röd paprika, finhackad
  • 0,5 röd lök, finhackad
  • 2 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 1 dl majonnäs vegansk
  • 1 tsk curry
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • salt
  • svartpeppar

Servering

  • 4 baguette (eller frallor)
  • 60 g salladsblad
  • 1 dl picklad röd lök
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Pressa vattnet ur tofun mellan hushållspapper. Smula tofun och blanda ihop med hackad paprika och rödlök i en skål.
  2. Rör ihop resterande ingredienser till en sås. Blanda ner i tofumixen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll frallor med salladsblad, curryröra och picklad eller färsk rödlök.
31 maj 2019
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...