Vanliga frågor - Kökets box

Jag har en löpande prenumeration - vad händer nu?

Vi har nu levererat alla Helgmysboxar och kommer att avsluta alla prenumerationer. Du behöver således inte avsluta din prenumeration utan det sker automatiskt.

Jag har en löpande 3/6-boxars prenumeration - vad händer nu?

Vi har nu levererat alla Helgmysboxar och kommer att avsluta alla prenumerationer. Du behöver således inte avsluta din prenumeration utan det sker automatiskt.
Vi har nu krediterat och kontaktat dig med innestående boxar som inte kommer levereras.
Det kan dröja några arbetsdagar innan beloppet landar på ditt konto efter att du fått ditt bekräftelsemailet från oss. Kolla i din inkorg efter mailet från Kökets box för mer information, glöm inte kolla skräpposten också om du inte hittar det.
Har du frågor om krediteringen kan du som vanligt kontakta oss på boxsupport@koket.se.

Jag har köpt ett presentkort - vad händer nu?

Har du köpt ett presentkort som gäller för 1, 3 eller 6 boxar så har vi skickat ett bekräftelsemail med info om krediteringen för de boxar som ej levererats till presentkortsmottagaren. Det kan antingen vara ett presentkort som ännu inte blivit inlöst, då får du hela summan tillbaka, eller ett presentkort som blivit inlöst men som har innestående boxar, då får du summan för de resterande boxarna.
Det kan dröja några arbetsdagar innan beloppet landar på ditt konto efter att du fått ditt bekräftelsemail. Kolla i din inkorg efter mailet från Kökets box för mer information, glöm inte kolla skräpposten också om du inte hittar det.
Har du frågor om krediteringen kan du som vanligt kontakta oss på boxsupport@koket.se.

Jag har fått ett presentkort - vad händer nu?

Har du fått ett presentkort som du ännu inte löst in eller ett presentkort som du löst in men har innestående boxar kvar?
I såna fall kommer vi kontakta och kreditera personen som köpte presentkortet åt dig för de innestående boxarna.

Vad händer med mina personuppgifter?

Vi sparar dina personuppgifter t.o.m. 1 juli 2020. Detta för att vi behöver se till att avvecklingen utförs på ett korrekt sätt de kommande månaderna. Klicka här om du vill läsa mer om Kökets Integritetspolicy.

Jag har inte fått min Helgmysbox än, vad ska jag göra?

Är du aktiv prenumerant men inte fått någon bekräftelse så kan det bero på att vi inte kunnat reservera betalningen för Helgmysboxen från ditt konto. Kontakta oss på boxsupport@koket.se så hjälper vi dig. Vår kundtjänstavdelning kommer finnas kvar en tid framöver för att assistera dig om du har frågor eller funderingar.

Jag har inte fått min Blandbox än, vad ska jag göra?

Blandboxarna har nu skickats ut. Håll utkik i din inkorg efter ett bekräftelsemail eller i din mobil efter ett sms om att boxen finns hos ditt ombud.
Har du frågor om krediteringen kan du som vanligt kontakta oss på boxsupport@koket.se.

Jag vill fortsätta prenumerera på boxen - vad gör jag då?

I samarbete med Smakbox: Smakbox har tagit fram sitt absolut bästa erbjudande bara till dig som är Kökets box-kund: 50% rabatt på din första box – du betalar endast 99 kr
Besök Smakbox här och ange rabattkoden SB50 om du vill fortsätta inspireras av nya smaker och produkter!
Smakbox är för dig som gillar mat och att upptäcka nya, spännande smaker och produkter. Varannan månad överraskas du av 15 - 20 produkter till ett värde av ca 400 kr (ord. pris 199 kr). Du får recept och inspiration med din box och produkter till dubbla värdet av det du betalar. Frakt ingår, ingen bindningstid.
3 år i rad har Smakbox utsetts till Årets Box av samlingssiten hittabox.se och har även prisats för Bästa Innehåll och Bästa Kundservice. Du kan delvis styra innehållet i din box genom att välja smakinriktning. I vissa delar av Sverige kan du också toppa upp med kylda och frysta produkter.

Hur kan jag logga in på Mina Sidor för Kökets box?

Du loggar in som vanligt här på Köket.se. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss på boxsupport@koket.se eller info@koket.se så hjälper vi dig.

Hur kommer jag in på Köketsbox.se? 

Vi har stängt ner köketsbox.se eftersom vi avvecklat produkten. Behöver du logga in på Mina sidor så kan du göra det som vanligt här på Köket.se.