Våfflor med mascarpone och mango

1 röst
10 våfflor
10 våfflor

Du behöver

Våffelsmet

  • 2 dl mjölk 0.5 %
  • 2 dl kolsyrat vatten
  • 2 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk flytande margarin

Topping

  • 1,5 dl mascarpone
  • 1 mango
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk mandelspån
  • färsk citronmeliss

Gör så här

  1. Blanda samman mjölk, vatten, ägg, mjöl och bakpulver. Grädda laggarna i margarin.
  2. Servera med en klick mascarpone och tärnad mango. Ringla över honung och strö över mandelspån.
  3. Garnera med citronmeliss.
Tips!
ViktVäktarna Lätta kanelbullar

Fler tips från WW ViktVäktarna

18 december 2017