Laktos- och sockerfri mangoglass

Laktos- och sockerfri mangoglass
Ulrika Hoffer
Ulrika Hoffer

Laktos- och sockerfri mangoglass

Av: Ulrika Hoffer

Från: Nyhetsmorgon

3 ingredienser

5 min

Mangoglass gjord på endast fryst mango och cashewnötter/avokado. Enkelt, nyttigt och gott!
Barnens favorit. Barnens kompisars favorit. Barnens kompisars föräldrars favorit. Barnens släktingars favorit. Barnens släktingars vänners favorit. Du förstår – den är helt enkelt oemotståndlig i sin enkelhet. /Ulrika Hoffer

Ingredienser

portioner
  • 1 dl cashewnötter (naturella, eller 0,5 avokado)
  • 250 g fryst mango
  • vatten, kokande

Gör så här

  1. Mixa nötterna, eller avokadon, och mango till en slät kräm. Tillsätt lite kokande vatten medan du kör om du vill ha mjukglasskonsistens. Ät direkt.