Ugnspannkaka med kalkonbacon

30 röster
30 m
4
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 200 g kalkonbacon
  • 1 tsk flytande margarin
  • 8 dl lättmjölk (0,5 %)
  • 4 dl vetemjöl
  • 4 ägg
  • 0,5 tsk salt
  • morot

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Klipp bacon i mindre bitar.
  3. Smörj en ugnsplåt med margarin. Lägg bacon på ugnsplåten och ställ sedan in i ugnen 5 minuter.
  4. Vispa ihop mjölk och mjöl, lite i taget, och knäck i ett ägg i taget, vispa till en slät smet. Blanda till sist ner salt.
  5. Häll smeten över baconet och ställ in mitt i ugnen ca 15-20 minuter eller tills den fått fin färg.
  6. Servera med rivna morötter
Tips!
ViktVäktarna Lax i ugn med lime och cashewtäcke

Fler tips från WW ViktVäktarna

Sponsrat
21 december 2016