I samarbete med Mörsjö deli

Tunnbrödsnittar med tre olika toppings

4 röster
10 stycken

Festliga snitta på Mörsjö delis tunnbrödschips. Med tre olika doppings så som räkor, lax, kaviar och smaksatt färskost blir det här ett perfekt drinktilltugg.

Visa mer
10 stycken

Du behöver

  • 10 Mörsjö tunnbrödchips
  • 3 skivor rökt lax
  • 1 dl räkor skalade
  • 2 msk röd caviar
  • 2 msk svart caviar
  • 0,5 citron, skivad
  • dill, till dekoration
  • gräslök, hackadsvart
  • peppar

Olika smaker på färskost

  • 150 g färskost
  • 1 msk pepparrot, riven
  • 1 krm citron, riven
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Dela upp färskosten i tre olika små skålar och blanda en med riven pepparrot, en med riven citron (ev någon droppe citron) och låt den sista vara naturell.
  2. Montera tunnbröden och toppa pepparroten med lax, svartpeppar, dill och citron.
  3. Den naturella med röd och svart caviar och dill.
  4. Slutligen toppa färskosten med citronsmak med räkor, citronskivor och hackad gräslök.
I samarbete med Kökets box
4 februari 2019
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...