Blanda jäst, salt, olivolja och fingervarmt vatten i en bunke. Blanda i lite mjöl i taget tills du fått en fast deg. Resten av mjölet sparar du till utbakningen. Låt degen jäsa i 25 minuter under bakduk. Dela degen i 15-20 bitar och kavla ut dem på mjölat bakbord.
Topping 1
Bred ut tomatpuré på pizzabottnen en bit från kanten. Fördela skivade cocktail chorizo, mykonos mix, salt och svartpeppar. Grädda pizzan på 200 grader i 10-12 minuter. Ta ut och toppa med färsk timjan.
Topping 2
Bred ut créme fraîche på pizzabottnen en bit från kanten. Fördela getost, rödlök och fikon på pizzan. Strö över lite salt och svartpeppar. Grädda pizzan på 200 grader i 10-12 minuter. Ta ut och ringla över dadelkräm och toppa med färsk timjan.
Topping 3
Bred ut tomatpuré på pizzabottnen en bit från kanten. Fördela mozzarella, salta och peppra. Grädda på 200 grader i 10-12 minuter. Ta ut och fördela Serranoskinkan och den färska basilikan.