Tortelloni med äpple och salsicciakorv

Tortelloni med äpple och salsicciakorv

9 ingredienser

20 m

Råna Tortelloni ricotta och spenat

Testa Rana Tortellini till middag ikväll!

Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Rana Tortelloni Ricotta och spenat
  • 1 klyfta vitlök, krossad
  • 200 g salsicciakorv, hackad
  • 2 kvistar rosmarin
  • 1 äpple, i tärningar (rött)
  • 100 ml vitt vin (vitt icke mousserande)
  • extra virgin olivolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Värm oljan tillsammans med vitlöken i en stor traktörpanna på medelhög-hög värme. Tillsätt korv och rosmarin efter 1 minut och fräs i 4-5 minuter på hög värme tills genomstekt och knaprigt. Sänk värmen, tillsätt äpple, täck med lock 1 minut och tillsätt vinet.
  2. Låt sjuda tills vinet reducerats till hälften, i 4-5 minuter. Krydda med salt och peppar efter smak.
  3. Under tiden så koka tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten.
  4. Vänd ner tortelloni i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några matsked kokvatten för att späda ut såsen, om så är nödvändigt. Servera.
TIPS!
Tips från Giovanni Rana!
Krämig tortellini med kyckling och broccoli

Tips från Giovanni Rana!

Se fler härliga pastarecept

Läs mer