I samarbete med PAUL OCH THOM

Tips till grillkvällen

Äntligen är det dags att välkomna de ljuvliga grillkvällarna!

Plötsligt känns allt enkelt! Kvällarna är långa och ljusa, vännerna spontana och med lite mat på grillen blir umgänget just så avslappnat, trevligt och okonstlat som man vill ha det. 

Maxa myset!

Med många ljuslyktor på bordet maxar du myset ytterligare. Varför inte ha en akustisk gitarr tillgänglig eller sköna låtlistor på Spotify. 

Fyll på rejält med plädar så ingen behöver frysa även när solen gått ner. 

Godaste tillbehören!

Oavsett vad du lägger på grillen så är det tillbehören det som lyfter själva grillningen!
Grillade nektariner med quinoasallad är en riktigt höjdare. Toppa med en riktigt god balsamico från PAUL OCH THOM, förslagsvis med en rund dadelsmak.

Även ett gott kryddsmör går inte av för hackor - och det är så enkelt att göra! Med det kan du snabbt pigga upp vilken köttbit som helst. Se tre goda recept här >>

Vad dricker vi till?

Servera ett alkoholfritt, fruktigt rött vin eller en ale till din grillade mat, eller varför inte en riktigt kall och torr äppelmust? Till barnen passar ett läskande bål med frukt i helt perfekt! Och glöm inte fördrinken, blanda ett alkoholfritt bubbel med granatäpplekärnor eller fruktbitar med massor av is. Randiga sugrör gör det extra festligt.

Grillad efterrätt?

Snabbt fixat och lika otippat som gott blir en grillad sockerkaka med marinerade bär till efterrätt. Varning - med en klick vaniljglass till blir denna efterrätt svår att sluta äta av! Här hittar du receptet >>

Framåt småtimmarna!

När mörkret faller och grillen svalnat för länge sedan då är det alltid gott med lite snacks och tilltugg. Då finns det inget som slår en charkbricka! Hos PAUL OCH THOM finns alla delikatesser, från ost till korvar, chark, oliver, marinerade vitlöksklyftor och ostfyllda peperonis.

Tips för grillen:
• Smörj in gallret med olja innan grillningen så undviker du att maten bränner fast.
• Skär maten i jämnstora bitar och håll isär råvaror med olika lång grilltid.
• Använd flera grillspett så fixeras maten istället för att åka runt.

Mer gott från PAUL OCH THOM