Ceviche på pilgrimsmussla

1 röst
4

Du hittar alla recept från Nyår med Tina

här


Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 5 pilgrimsmusslor, frysta
  • 1 msk kokosmjölk
  • 1 lime, juice
  • 1-2 msk koriander, finhackad färsk
  • 0,5 avokado, finhackad
  • 0,5 finhackad röd chili utan frön
  • 1 grapefrukt, filead
  • 0,5 dl olivolja
  • 5-6 droppar fisksås
  • 0,5 krm mörkt mjukt socker, muscovadosocker el farinsocker
  • 0,5 krm salt

Gör så här

  1. Tina musslorna något. Det är lättast att skära dem när det är lite frusna.
  2. Blanda ihop alla ingredienser utom pilgrimsmusslorna.
  3. Lägg allt på ett fat.
  4. Skär musslorna och lägg även dem på fatet.
  5. Plasta och ställ kallt ett par timmar före servering.
30 december 2010

laddar fler recept

Laddar fler recept