Ostron med gurka-anjovis

10-15 min
4
Ostron
Foto: TV4

Ostron med fänkålstouche! Ostron som serveras med gurka och anjovis. Receptet är beräknat till fyra personer.

Se fler recept från

Tinas sommarkök


18 juli 2012
10-15 min
4

Du behöver

  • 8 st ostron
  • 0,25 st gurka
  • 1 st citron
  • 1 st vårlök
  • 2 st anjovisfiléer
  • 2 tsk Pernod
  • 2 tsk gräsig olivolja
  • Svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Skala och kärna ur gurkan, skär i fina tärningar och lägg upp i en skål.
  2. Blanda upp gurkan med Pernod, olivolja, hackad vårlök och lite anjovisspad, smaksätt med peppar.
  3. Toppa ostronet med marinerad gurka och en bit anjovis.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept