Ostron med gurka-anjovis

0 röster
10-15 min
4

Ostron med fänkålstouche! Ostron som serveras med gurka och anjovis. Receptet är beräknat till fyra personer.

Se fler recept från

Tinas sommarkök


Visa mer
10-15 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 8 ostron
  • 0,25 gurka
  • 1 citron
  • 1 vårlök
  • 2 anjovisfiléer
  • 2 tsk Pernod
  • 2 tsk gräsig olivolja
  • Svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Skala och kärna ur gurkan, skär i fina tärningar och lägg upp i en skål.
  2. Blanda upp gurkan med Pernod, olivolja, hackad vårlök och lite anjovisspad, smaksätt med peppar.
  3. Toppa ostronet med marinerad gurka och en bit anjovis.
18 juli 2012
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept