Labneh med granatäpple och pistagenötter

12 röster
10 min
4

Fräscht tillbehör med syrlig yoghurt, söta granatäpplekärnor, salta pistagenötter och stark lök.

Visa mer
10 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 l labneh, avrunnen yoghurt
  • 2 granatäpplen
  • 0,5 dl rostade pistagenötter
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1,5 tsk riven muskotnöt
  • 1 tsk krossad svartpeppar
  • 1 tsk flingsalt
  • olivolja

Gör så här

  1. Skeda upp yoghurten på ett fat. Ta ur kärnorna ur granatäpplet.
  2. Strö över nötter, granatäppelkärnorna och löken.
  3. Blanda kryddorna och strö över även dem på yoghurten. Avsluta med att ringla över olivolja och flingsalt.
5 juni 2014

Fler goda recept