Labneh med granatäpple och pistagenötter

15 röster
10 min
4

Fräscht tillbehör med syrlig yoghurt, söta granatäpplekärnor, salta pistagenötter och stark lök.

Visa mer
10 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 l labneh, avrunnen yoghurt
  • 2 granatäpplen
  • 0,5 dl rostade pistagenötter
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1,5 tsk muskot, riven
  • 1 tsk svartpeppar, krossad
  • 1 tsk flingsalt
  • olivolja
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Skeda upp yoghurten på ett fat. Ta ur kärnorna ur granatäpplet.
  2. Strö över nötter, granatäppelkärnorna och löken.
  3. Blanda kryddorna och strö över även dem på yoghurten. Avsluta med att ringla över olivolja och flingsalt.

Laddar fler recept...