Thailändsk biffsallad

Thailändsk biffsallad med risnudlar och lövbiff
Foto: ViktVäktarna

Thailändsk biffsallad

13 ingredienser

25 m

ww viktväktarna

​En asiatisk sallad med risnudlar och lövbiff. Den smakrika dressingen gör denna sallad till en succé. Variera gärna med de grönsaker och kött ni har hemma.

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i ViktVäktarna.

läs mer
WW Points 10

ViktVäktarnas Points

Ikonen visar Pointsvärdet receptet har för den som är medlem hos ViktVäktarna.

Läs mer

WW ViktVäktarna

Ingredienser

portioner
  • 180 g risnudlar
  • 0,5 gurka
  • 3 salladslökar
  • 2 morötter
  • 150 g sockerärtor
  • 1 knippe rädisa
  • 0,5 röd chilifrukt
  • 0,5 msk färsk ingefära, riven
  • 2 limefrukter
  • 2 msk farinsocker
  • 1 msk fisksås
  • 600 g lövbiff
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Sila och skölj i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Dela gurkan på längden, ta bort kärnhuset och skär den i strimlor. Skiva salladslöken tunt, skala och strimla morötterna tunt, strimla sockerärterna tunt och skär rädisorna i klyftor. Lägg alla grönsaker på ett fat. Lägg på nudlarna och blanda runt.
  3. Blanda en dressing på finhackad chili, ingefära, pressad lime, farinsocker och fisksås.
  4. Hetta upp en grillpanna rykande het och grilla lövbiffen 30 sekunder på varje sida. Låt köttet svalna ett par minuter och skär sedan i strimlor.
  5. Lägg upp köttet över grönsakerna och nudlarna, häll på dressingen och strö över grovhackad koriander.
TIPS!
läs mer
ViktVäktarna Grillad kotlett med krispig potatissallad

Fler tips från ViktVäktarna!

Här hittar du fler smarta recept från ViktVäktarna.

Läs mer