Tapasfyllda smördegsknyten i muffinsform

Tapasfyllda smördegsknyten i muffinsform
Foto: Köket

Tapasfyllda smördegsknyten i muffinsform

7 ingredienser

25 m

Med hjälp av en muffinsplåt blir det busenkelt att göra små smördegsknyten! Fyll med ost och tapas från Paul&Thom.

Ingredienser

portioner bitar
  • 2 rullar smördeg
  • 1 förp Paul&Thom ölkorv vitlök
  • 1 förp Paul&Thom pesto valnöt ricotta
  • 1 förp Paul&Thom färskostfyllda pepparballs
  • 75 g cheddarost
  • 1 förp minimozzarella
  • några blad basilika

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär vitlöken till cm-stora bitar och skär cheddarosten till små kuber.
  3. Lägg ut ett ark smördeg och tryck ner i en muffinsplåt för minimuffins.
  4. Fyll en tredjedel av plåten med ölkorv och cheddarost, en tredjedel med pepperballs och basilika. Fyll upp resten med mozzarellabollar och pesto på valnöt och ricotta.
  5. Lägg ut ytterligare ett ark smördeg som ett lock ovanpå plåten. Tryck till i kanterna och mellan all fyllning.
  6. Sätt in plåten i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter eller tills det fått fin färg.