I samarbete med PAUL OCH THOM

Tapasfyllda smördegsknyten i muffinsform

6 röster
25 m
24 bitar
Tapasfyllda smördegsknyten i muffinsform
Foto: Köket
25 m
24 bitar

Du behöver

  • 2 rullar smördeg
  • 1 förp Paul&Thom ölkorv vitlök
  • 1 burk Paul&Thom pesto valnöt ricotta
  • 1 burk Paul&Thom färskostfyllda pepparballs
  • 75 g cheddarost
  • 1 förp minimozzarella
  • några blad basilika

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär vitlöken till cm-stora bitar och skär cheddarosten till små kuber.
  3. Lägg ut ett ark smördeg och tryck ner i en muffinsplåt för minimuffins.
  4. Fyll en tredjedel av plåten med ölkorv och cheddarost, en tredjedel med pepperballs och basilika. Fyll upp resten med mozzarellabollar och pesto på valnöt och ricotta.
  5. Lägg ut ytterligare ett ark smördeg som ett lock ovanpå plåten. Tryck till i kanterna och mellan all fyllning.
  6. Sätt in plåten i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter eller tills det fått fin färg.
3 april 2018

Fler goda recept