Tacos

Tacos
Foto: TV4

Ställ grytan på bordet och låt var och en fylla sina tacoskal. Då behåller de sin knaprighet. Godast så. Tomater, sallad och gurkbitar är gott till.

26 januari 2009
4

Du behöver

  • 4 st hårda tacoskal
  • 250 g köttfärs
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 msk tomatpuré
  • 4-500 g krossade tomater med chili
  • 1 burk garbanzobönor (kikärter)
  • svarta oliver
  • ev. små pepparfrukter
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Fräs köttfärsen hårt. Krydda och vänd ned tomatpuré och tomater. Koka 30-40 min.
  2. Vänd ned bönor och hetta upp.
  3. Fyll skalen, garnera med oliver och ev pepparfrukter eller servera grön chilisås till.
Kommentera receptet

Fler goda recept