Att själv panera fiskfilé är faktiskt jättelätt. Här har ströbrödet i paneringen bytts ut mot smulade tacoskal. Servera en tzatziki att doppa grönsaker och fisk i.
Tina fisken till hälften. Skär fisken i strimlor. Smula sönder tacoskalen fint. Du kan stöta dem i mortel eller köra dem
i matberedare eller mixer.
Häll smulorna i en djup tallrik. Häll upp mjöl i en annan tallrik och vispa upp äggen i en tredje. Doppa fiskfiléerna först i mjöl, därefter uppvispat ägg och sist tacosmulor eller ströbröd. Lägg dem att torka på en skärbräda. Krydda med salt och peppar.
Hetta upp lika delar olja och smör i en djup stekpanna, det ska vara rejält med matfett. Stek/fritera fisken vackert gyllenbrun på bägge sidor. Det går fort! Låt rinna av på hushållspapper. Tips: Byt ut smulade tacoskal mot cornflakes eller kokosflingor.