Ta ut kycklingbrösten från kycklingen. Dela skrovet i 3 delar och ta till vara på de andra delarna någon annan dag.
Lägg kycklingbrösten i en bunke tillsammans med olja, citronsaft, salt och peppar efter smak.
Hacka en halv lök och fräs i olja med en skivad vitlök för att sedan låta skrovet gå med och få färg. När skrovet fått färg tillsätts kalvfonden och vattnet för att låta puttra under lock i 20 minuter.
Finhacka resten av löken och fräs tillsammans med saffranen. Sila över fonden i saffranslöken och låt koka ihop.
Stek kycklingbrösten i het panna på båda sidor och sätt därefter in dom i ugnen på 110 grader i 30 minuter.
Finriv 2 vitlökar och citronskal från 1/2 citron och blanda ner det i matlagningsyoghurten tillsammans med 2 msk citronsaft och salt efter smak.
Häll ner couscousen i buljongen och rör om för att sedan låta stå under lock i 5 min. Tillsätt sedan fina små tärningar av aprikosen och rör om.
Gör snygga små tärningar av zucchinin. Svetta 1 skivad vitlök i olja och låt zucchinin gå med i pannan. Smaka av med salt efter smak.
Ta ut kycklingen ur ugnen och låt den sedan vila i folie i 15 minuter innan servering.
Tranchera upp kycklingen, gör ett snyggt ägg av couuscousen och dra på en rejäl klick yoghurt.
Toppa kycklingen med den tärnade zucchinin och eventuellt lite tränad aprikos.