Fiskbullar med spenat och baconsås

0 röster
1
Visa mer
1

Du behöver

  • 100 g fiskbullar (frysta eller i buljong)
  • 12 g bacon hackat
  • 40 g grovhackad bladspenat fryst
  • 1 g fiskbuljong pulver
  • 0,4 dl mjölk 3%
  • 0,2 dl matlagningsgrädde
  • 5 g vetemjöl
  • muskot
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Tillagning:
  2. Stek baconet knaprigt. Låt det rinna av. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Rör ut vetemjölet i mjölken koka upp, lägg i buljongpulver, blanda i grädden. Låt koka i 5 minuter. Rör ner spenaten. Smaka av med muskot, salt och peppar. Rör ner fiskbullarna låt det bli riktigt hett. Strö över bacon vid serveringen. Servera med pasta eller potatis och sallad.
  3. Receptet kommer från svenskfisk.se
15 november 2007

Laddar fler recept