Epoq Edge black ash Trend umberepoq_elgiganten_svg

Svarta kök - bästa inredningstipsen!

Svarta kök är fortfarande den ledande kökstrenden. Men efter Bianca Ingrossos kända köksrenovering stiger färgerna mullvad och beige i rekordfart. Epoq ger dig bästa tipsen och inspirationen att inreda köket i svart!

Svart och umber

Skippa traditionella kök och bygg ett kök i två färger, som Epoqs Edge Black ash och Trend Umber. Den svarta matta färgen tillsammands med den mullvadsbruna kulören umber ger en stilren och modern touch till köket.
Epoq Edge black ash Trend umber
Älskar du svarta kök, men vågar inte riktigt gå all in? Satsa på Epoqs Trendserie med färgen umber och en svart bänkskiva och måla istället en vägg i svart. Enkelt att måla om när du tröttnat.
Epoq svarta kök Trend mullvad


Mattsvart diskho

Epoq har över 90 diskhoar i olika färger, mått och material. Blanco är gjord i materialet silgranit och är ett kompositmaterial med 80% granit och 20% akryl vilket gör diskbänken mycket hållbar.
Epoq svart diskho
Se hela utbudet diskohoar här!


Belysning

Belysningen är extra viktigt i det svart köket. Skapa djup och dynamik med upplysta vitrinskåp, bra bänkbelysning och även inuti skåp och lådor.
Epoq svarta kök matt
Se fler svarta kök Få fler belysningstips från Epoq


Bänkskivor

Bänkskivan är pricken över i när du väljer kök. Och Epoq har bänkskivor i såväl sten, kvarts, akryl, massivt trä och laminat. Laminatskivor ger en yta som är hållbar, hygienisk, lätt att hålla ren, vattentålig och resistent mot hushållskemikalier. Det nordiska Svanenmärket garanterar att produkten är hållbar och organisk från råmaterial och hela vägen genom produktion till slutprodukt. En produkt från ett certifierat skogsbruk är fri från farliga kemikalier.
Epoq svarts bänkskivor
Epoq har också vackert svarta köksbänkar likt marmor, med vit ådring gjorda av kvarts som har enastående hållbarhet. Detta icke-porösa material tål värme upp till 150 ° C, är fläck- och syrafast och resistent mot repor.
Se Epoqs alla bänkskivor här


Svart, lantligt och rustikt

Lantliga och rustika kök med en bänkskiva i trä och en köksö med köpmansdisk-känsla ger ofta en personlig och varm touch i köket. Väljer du svarta luckor får du genast en industriell stil i köket. Blanda gammalt och nytt och du får ett alldeles eget och unikt kök.
Epoq svarta kök Edge svart ek
Se Epoqs kök Edge här!


Köksblandare

Det finns en uppsjö av vackra köksblandare! I grafit, mässing, koppar, svart, i borstad stål, högblank, rak design, höga böjda kranar, flexibla... hur ska man veta vad man ska välja? Ta gärna hjälp av en köksplanerare - de är oerhört duktiga på hur du ska tänka både praktiskt och stilmässigt.
Epoq kranar
Se alla Epoqs kranar här Jag vill boka gratis hjälp av köksspecialist hos Epoq


Modernt och flexibelt

Även om du inreder med ett svart kök kan du fortfarande skapa en luftig och ljus atmosfär i köket. Istället för svarta överskåp nyttjas välplanerade köksskåp och lådor under för att maximera förvaringen. Låt en köksspecialist hos Epoq hjälpa dig rita ditt drömkök helt kostnadsfritt.
Epoq pure matt black i vinkel
Med Epoqs nya luckor Pure black matt får köket ett sobert och stilfullt intryck och här integrerar köket vackert i den enkla, öppna planlösningen. Svart går att matcha med alla olika färger för att skapa en personlig stil. Bleka pasteller, jordnära toner och ljusa träslag ger en sober, skandinavisk stil som skapar en exklusiv kontrast till de mattsvarta luckorna.

Bläddra i nya kökskatalogen här!


Knoppar och handtag

Dolda handtag, greppvänliga knoppar, högblanka, matta eller stilfulla i svart. Utbudet är enormt - och smaken är som baken! Knoppar och handtag är ett perfekt sätt att förstärka din stil i köket oavsett om du gillar lantligt eller modernt.
Epoq svarta knoppar
Se fler knoppar och handtag!


Svart med färg

Skippar du kakel ända upp i taket kan du enkelt och ofta förändra och renovera kökets väggar med färg. Epoqs serie Edge är ett stilfullt kök med luckorna Black ash som ger en vacker mönsterskiftning.
Epoq svarta kök Edge black ash
Läs nya kökskatalogen här!


Köksfläktar

Dagens moderna köksfläktar finns i alla möjligt färger, former och design. En svart fläkt blir en snygg inredningsdetalj i köket - och förstärker snabbt den stil du valt att ha i köket.
Epoq fläkt bosch
Vill du ha nedsänkbar fläkt i köksbänken, inbyggd, frihängande, inbyggd i taket, en modern och minimalistisk, högblank, matt eller en i klassisk design? Epoq har köksfläktar för alla smaker.
Epoq fläktar
Se fler köksfläktar här! Läs Epoqs fläktguide här!


Tvåfärgat

Att bryta köksinredningen med två färger ger ett spännande djup till köket. Och dessutom ett smart sätt att kunna byta ut bara delar av köket när du vill renovera.
Epoq svarta kök Integra
Köket Integra i svart och vitt med en lång köksö som skapar alla förutsättningar för härligt umgänge och trevliga samtal kring matlagningen.
Läs nya kökskatalogen här!

Jag vill boka en kostnadsfri rådgivning med en köksexpert