Svampwok med hoisinsås

ViktVäktarna Svampwok med hoisinsås
Foto: ViktVäktarna

Svampwok med hoisinsås

8 ingredienser

25 min

ww viktväktarna

En snabb wok med svamp, cashewnötter och koriander - proppfylld med asiatiska smaker.

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i ViktVäktarna.

ViktVäktarnas Points
WW Points 10

ViktVäktarnas Points

Ikonen visar Pointsvärdet receptet har för den som är medlem hos ViktVäktarna.

Läs mer

WW ViktVäktarna

Ingredienser

portioner
  • 500 g champinjoner
  • 180 g risnudlar
  • 2 tsk sesamolja
  • 60 g cashewnötter
  • 1 tsk chiliflakes
  • 500 g wokade grönsaker
  • 4 msk hoisinsås
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Skiva svamp grovt.
  2. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp olja i en wok och fräs nötterna ett par minuter. Ta upp från woken och hacka lätt.
  4. Stek svamp med chili flakes tills den fått färg. Blanda ner grönsakerna och låt steka med 5 minuter. Blanda ner avrunna nudlar, nötter och hoisinsås. Stek ytterligare ett par minuter och toppa med koriander.

Tips! Variera genom att byta ut champinjoner mot ostronskivling eller shiitake. För bäst resultat, tina grönsakerna innan stekning, alt. använd färska.

TIPS!
Fler tips från ViktVäktarna
ViktVäktarna Lax i ugn med lime och cashewtäcke

Fler tips från ViktVäktarna

Här hittar du fler smarta recept från ViktVäktarna

Läs mer