I samarbete med Plivit Trade

Surdegstoast med kalkonpastej, örtkräm och picklad lök

15 m
4
Surdegstoast med kalkonmousse, örtkräm och picklad lök
Foto: köket.se
15 m
4

Du behöver

  • 4 skivor gott surdegsbröd
  • 1 burk Argeta kalkonpastej
  • rucolasallad

Picklad lök

  • 0,5 röd lök
  • 1,5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 0,5 dl ättika (12%)

Örtkräm

  • 150 g färskost
  • 1 msk dragon, hackad
  • 1 msk basilika, hackad
  • 1 msk timjan, hackad
  • salt

Gör så här

  1. Börja med att pickla löken. Skiva rödlöken. Koka upp vatten, socker och ättika. Ta av kastrullen från värmen och lägg ner rödlöken. Låt ligga medan du förbereder toasten
  2. Rosta surdegsbrödet.
  3. Rör samman alla ingredienser till örtkrämen och smaka av med salt.
  4. Bre surdegsbrödet med kalkonpastej, örtkräm och toppa med rucola och snabbpicklad rödlök.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept