Supersnabba bullar med O'boy-fyllning

Supersnabba bullar med O'boy-fyllning

5 ingredienser

30 m

Världens snabbaste bullar på smördeg med chokladfyllning av O'boy. Det här kommer bli en riktig favorit på barnkalaset eller bara när du behöver svänga ihop ett riktigt snabbt fikabröd.

O'boy
O'boy produktbild Ny

O'boy

Originalet som funnits i skafferiet hos de flesta barnfamiljer sedan 1960.

Läs mer

logo

Ingredienser

portioner10 - 15 stycken
  • 2 förp smördeg
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 2,5 dl O’boy Original
  • 1 ägg
  • 1 dl pärlsocker

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Blanda ihop smör och O’boy. Från början kan det kännas som att O’boyen inte går in i smöret, men ha tålamod. Det kommer att bli jättebra.
  3. Rulla ut smördegen och bred O’boy-smöret över en smördeg. Lägg den andra smördegen över.
  4. Skär ut remsor. Snurra remsorna och forma till en lång “spiral” Nyp gärna ihop ändarna lite så håller snurrorna formen bättre när de gräddas.
  5. Snurra ihop spiralerna till snurror. Det är inte så viktigt hur det görs, men tryck fast ändarna under bullarna så att de inte går upp under gräddningen.
  6. Pensla snurrorna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Baka mitt i ugnen i ca 10-12 minuter, tills de blir gyllene och genomgräddade. Passa så att O’boy-fyllningen inte bränns.
TIPS!
Fler tips!
chokladbollar med oboy

Fler tips!

Här hittar du fler goda och roliga recept från O´boy.

Läs mer