Supersnabb & krämig vegocarbonara

Supersnabb & krämig vegocarbonara Kung Markatta
Foto: Angelica Söderberg

Supersnabb & krämig vegocarbonara

8 ingredienser

15 m

Oj så gott! Och den här rätten slänger du ihop på bara 15 minuter! Prova receptet med nyheten Vegostrimlor från Kung Markatta.

Ingredienser

portioner
  • 2 port Kung Markatta Fullkornsspagetti
  • 1 förp soltorkade tomater
  • 1 förp Kung Markatta Vegostrimlor
  • 3 dl sojagrädde
  • 0,5 krm liquid smoke
  • salt
  • svartpeppar
  • persilja, till garnering

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Stek strimlorna i olivolja, tillsätt sojagrädde med soltorkade tomater och några droppar liquid smoke. Salta och peppra efter tycke och smak.
  3. Häll upp pasta med carbonarasåsen och toppa med persilja.