4 port Paulúns Supermix (råris, quinoa, black eye-bönor och solrosfrön)
400 g laxfilé
250 g grön sparris
ca 2 tsk kallpressad rapsolja
havssalt
svartpeppar
Limevinägrett
1,5 msk vinäger
1,5 msk tamarisoja
1 tsk limefrukt, juice
1 tsk kallpressad rapsolja
färsk röd chili (efter smak)
Servering
65 g babyspenat
25 g parmesanost
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader
Tillaga Supermix enligt anvisningen på förpackningen.
Vänd laxfilé och sparris i rapsolja, havssalt och nymalen svartpeppar på ett ugnsfast fat. Tillaga ca 15 minuter i ugn eller till laxen är precis som du vill ha den.
Blanda alla ingredienser till limevinägretten.
Servera laxfilé och limevinägrett med Supermix, babyspenat och tunt hyvlad parmesan.