I samarbete med Paulúns

Supermix med laxfilé, limevinägrett och rostad sparris

3 röster
30 m
4
Pauluns Supermix med laxfilé, limevinägrett och rostad potatis
Foto: Paulúns
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 port Paulúns Supermix (råris, quinoa, black eyed beans och solrosfrön)
  • 400 g laxfilé
  • 250 g grön sparris
  • ca 2 tsk rapsolja, kallpressad
  • havssalt och svartpeppar

Limevinägrett

  • 1,5 msk vinäger
  • 1,5 msk tamarisoja
  • 1 tsk limejuice
  • 1 tsk rapsolja, kallpressad
  • färsk röd chili, efter smak

Servering

  • 65 g babyspenat
  • 25 g parmesan

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Tillaga Supermix enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Vänd laxfilé och sparris i rapsolja, havssalt och nymalen svartpeppar på ett ugnsfast fat. Tillaga ca 15 minuter i ugn eller till laxen är precis som du vill ha den.
  4. Blanda alla ingredienser till limevinägretten.
  5. Servera laxfilé och limevinägrett med Supermix, babyspenat och tunt hyvlad parmesan.
25 april 2018

Fler goda recept