Nougatkrisp med cornflakes och hasselnötspraliné

Nougatkrisp, Stefanos recept på krispigt julgodis med cornflakes, choklad och hasselnötspraliné (nötkräm).

20 december 2012

Du behöver

Nougatkrisp

  • 275 g vit choklad
  • 63 g kakaosmör
  • 850 g nougat
  • 275 g hasselnötspraliné (nötkräm)
  • 275 g cornflakes

Topping

  • Mjölkchoklad eller kakao

Gör så här

  1. Nougatkrisp
    Smält ihop alla ingredienser utom cornflakes.
  2. Tillsätt och fyll i en plåt inte mer än 1 cm tjockt lager.
  3. Skär ditt julgodis i fyrkanter eller rektanglar och lägg in i kylen.
  4. Temperera mjölkchoklad (går självklart bra att rulla i kakao också!) och doppa nougatkrispen i denna.
Kommentera receptet
Black friday

Fler goda recept