I samarbete med Zeta

Somrig kornsallad

30 m
4
Zeta Somrig kornsallad
Foto: Zeta
30 m
4

Du behöver

  • 1 pkt Zeta Orzo-mix Ekologisk (250 g)
  • 0,5 dl Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Ekologisk
  • 0,5 röd lök strimlad
  • 0,5 burk Zeta Soltorkade tomater Classico 200 g, strimlade
  • 0,5 röd paprika smått tärnad
  • 0,5 gul paprika smått tärnad
  • Färsk basilika
  • 2 msk Zeta Kapris små
  • 4 msk Zeta Kalamataoliver urkärnade hackade
  • 0,5 zucchini grovt riven
  • 1 pkt Zeta Fetaost (150 g)
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Häll i 1 liter vatten i en rymlig kastrull och låt Orzo-mixen koka i ca 10 minuter. Låt den rinna av i ett durkslag och kyl sedan.
  2. Under tiden kan du hacka och strimla alla grönsaker, smula fetaosten och blanda med olja, salt och svartpeppar.
  3. När Orzo-mixen är kall, blandar du ner den med de övriga ingredienserna.
  4. Servera i djup tallrik och garnera med fetaost och persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Zeta

Visa alla recept från Zeta