Bryt loss jämnstora bitar av brödet och stek krutongerna i en stekpanna med olja tills de fått lite färg. Lägg på hushållspapper så håller de sig krispiga till servering.
Stek baconen knaprigt på medelhög värme. Lägg även dessa på hushållspapper.
Torka av kycklingen och krydda sedan med salt och peppar. Bryn filéerna på hög värme ca 2 minuter per sida tills de fått färg. Sänk sedan värmen till medel och stek ytterligare ca 6-7 minuter per sida.
Låt kycklingen vila på en skärbräda och gå vidare till dressingen under tider tiden.
Caesardressing
Skala vitlök och riv parmesan.
Mixa samman med övriga ingredienser i en mixer. Smaka av med några droppar Worcestersås, salt och peppar.
Servering
Skiva kycklingen på bredden.
Häll upp salladen i djupa tallrikar och lägg på jordgubbar, kyckling, bacon och krutonger. Ringla över dressing och den hyvlade parmesanen.