Sommarnyheter hos Köket.se

Sommaren är full av fester, grillmiddagar och picknickar. Med andra ord krävs det en hel del planering under sommarhalvåret! Nu har vi lanserat en inköpslista och en funktion där du enkelt kan hitta erbjudanden i butik - allt för att hjälpa dig planera sommaren!

Vi på Köket vill underlätta för dig både innan, under och efter semestern... Därför presenterar vi nu två spännande nyheter!

Smidig inköpslista

Vi har skapat en lättillgänglig inköpslista. Slipp hålla koll på papper och post it-lappar och få alla inköpsdetaljer direkt i mobilen! I inköpslistan kan du både spara ingredienser från dina favoritrecept samt lägga till fler ingredienser som behövs i skafferi, kyl och frys. Perfekt när du ska planera inköp till sommarens högtider, fester och semestrar. Här kan du börja skapa en inköpslista!

Wow! Jag älskar Kökets inköpslista, äntligen kan jag samla ingredienser från mina favoritrecept och skafferiets måsten på samma ställe! - Sofie

Hitta enkelt erbjudanden i din närmsta butik

Nu kan du se olika butikers erbjudanden var i Sverige du än befinner dig. Perfekt när du är på semesterturné runt om i sommarsverige! Enkelt kan du nu hitta aktuella erbjudanden i de butiker du har närmast dig just för stunden! ​

Här kan du söka upp erbjudanden i butikerna som är närmst dig just nu >>

Fler tips!