Så hittar du extrapriserna i din butik!

Att få vardagspusslet att gå ihop är inte alltid det enklaste. Nu har vi på Köket.se lanserat en funktion så du enkelt kan söka extrapriserna i just ditt närområde. Vi har även lanserat en inköpslista som hjälper dig planera veckans middagar och göra vardagen lite smidigare!

Vi på Köket vill underlätta för dig under årets alla säsonger - vardag som helg. Därför presenterar vi nu två spännande nyheter!

Smidig inköpslista

Vi har skapat en lättillgänglig inköpslista. Slipp hålla koll på papper och post it-lappar och få alla inköpsdetaljer direkt i mobilen! 

I inköpslistan kan du både spara ingredienser från dina favoritrecept samt lägga till fler ingredienser som behövs i skafferi, kyl och frys. Perfekt när du ska planera inköp till sommarens högtider, fester och semestrar. 

Här kan du börja skapa en inköpslista!

Jag älskar Kökets inköpslista, äntligen kan jag enkelt samla ingredienser från mina favoritrecept och lägga till det som saknas i skafferiet - Sofie

Hitta enkelt erbjudanden i din närmsta butik

Nu kan du se olika butikers erbjudanden - var i Sverige du än befinner dig. 

Perfekt när du ska planera veckans middagar eller vill handla på vägen hem. Snabbt och enkelt hittar du aktuella erbjudanden i de butiker du har närmast dig just för stunden! ​Skriv bara in ditt postnummer så dyker extrapriserna upp i de olika butikerna.

Här kan du söka upp erbjudanden i butikerna som är närmst dig just nu >>

Läs mer: Köket tipsar - så handlar du smart!

Smarta budgettips

 • Förenkla vardagen shopping

  Så handlar du smart!

  Är du också en av dem som handlar varje dag på väg hem från jobbet? Här är 3 smarta tips till dig!
 • artikel förenkla vardagen spara butik

  Förenkla din vardag!

  Att få vardagspusslet att gå ihop är inte alltid det enklaste. Nu har Köket lanserat en inköpslista och en funktion där du enkelt kan hitta erbjudanden i butik >>
 • Krämig carbonara med sidfläsk och ärter

  Billig mat

  Det bästa som finns är billig mat som också god! Här hittar du enkla recept och middagstips som är extra snälla mot plånboken.
 • Fransk rostbiff med färskpotatissallad

  Billigare buffé – 6 tips för budgetsmart festmat

  Få mycket gott för liten peng! En snäv budget för bröllopsmat, festbuffé eller studentmottagning behöver inte alls bli tråkig eller kosta skjortan!
 • ViktVäktarna Färs- och böngryta med hoisinsmak

  ViktVäktarna tipsar - ät smart, billig & hälsosam mat!

  Vardagarna kan vara stressiga och kraven på en god middag kan vara många - hälsosamt, snabbt, passa hela familjen och snällt mot plånboken. Här är tipsen för dig!
  Sponsrat innehåll

Vegetariska vardagsräddare

Fler tips!