Sommarkålsallad med zucchini och bifftartar

3 röster
4

Somrig sallad med bifftartar och kål. Enkelt och snabbt recept med få tillagningssteg som ger dig en riktigt härligt krispig huvudrätt.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g nötkött, magert svenskt t ex innanlår, skuret i små tärningar
  • 50 g smör, brynt
  • 0,5 citron, saften
  • 1 nypa havssalt
  • 1 knippe bladpersilja, grovhackat
  • 1 knippe eller en kruka färsk dragon, finhackat
  • 2 färska gul eller röd lökar, tunnt skivad blast och tunt skivad lök
  • 1 zucchini, tunt skivad
  • 0,5 huvud sommarkål, tunt strimlad
  • crème fraiche
  • havssalt
  • nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda de små kötttärningarna med salt, brynt smör och citronsaft i en bunke.
  2. Blanda alla skurna grönsaker och örter och lägg upp på ett stort fat. Strö tartaren över fatet med grönsaker och rippla crème fraiche, salta och peppra.
27 juli 2018
Höstkampanj

laddar fler recept

Laddar fler recept