Sök till Grillmästarna

Sök till Grillmästarna

Har du passionen, glöden och förmågan? Är du en grillare utöver det vanliga? Bra, då har du kommit rätt. Vägen är nu öppen för just dig att bli Sveriges grillmästare 2014!

KVALTÄVLING Du börjar med att ansöka till en av de alla kvaltävlingar som kommer att hållas runt om i landet. Väl där imponerar du med dina grillkunskaper och serverar juryn en saftig kyckling, en mör entrecôte och en fläskfilé som de sällan kommer att glömma - och vips så är du en av två som från varje kvaltävling direktkvalificeras till semifinal. Om du mot förmodan inte lyckas fullt ut så se till få tag i ett av de wildcarden som delas ut under resans gång.

SEMIFINAL När du har kvalificerat dig ifrån kvaltävlingen så drar du till Stockholm för semifinal. Dit plockar du med dig din egen grill (om du önskar) och ditt allra bästa recept. Sedan bjuder du på en grillad smakupplevelse utöver det vanliga. Juryn kan inte få nog av din grillning och du blir en av de lyckliga som får chansen att delta i huvudtävlingen av grillmästarna 2014.

HUVUDTÄVLING Har du briljerat och tagit dig till huvudtävlingen, kommer dina grillkunskaper verkligen att sättas på prov. Vi kommer att testa din smaksäkerhet, din kreativitet och din förmåga att presentera grillat på allra bästa sätt. Du kommer att inspireras av våra stjärnkockar, pressas av dina motståndare och svettas bland glödande kol och förhoppningsvis är det sedan just du som tillslut kan titulera dig ’Grillmästare 2014’.

ANSÖK HÄR >>

Ladda inför grillsäsongen