Smält smör i en kastrull, dra av kastrullen från plattan och tillsätt bitar av choklad och soft toffee. Rör om tills chokladen smält.
Rör därefter ner ägg, grädde, kakao, Use Like sugar och vaniljpulver.
Fördela smeten i en smord och sockrad springform (24 cm i diameter). Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Konsistensen ska vara kladdig i mitten. Låt stå till sig under minst en timme.
Chokladfrosting
Smält chokladen försiktigt i mikron tillsammans med lite kokosolja. Låt svalna en stund.
Vispa mascarpone under ca 30 sekunder med elvisp. Vispa därefter ner smält choklad och grädde. Grädden tillsätts för att göra konsistensen mjukare, så använd mängd grädde efter önskad konsistens.
Bred på frostingen när kladdkakan svalnat helt (annars smälter den). Toppa med Soft Toffee, hackad choklad - och annat härligt som är fint att dekorera med!