Epoq natural oakepoq_elgiganten_svg

Köken som trendar just nu!

Ska du renovera kök, köpa nytt... eller går du fortfarande och fantiserar om drömköket? Spana in Epoqs härliga kök, ett givet val där du får mer kök för pengarna!

Svart kök, kök i beige, sand eller varma färgen mullvad. Köken från Epoq erbjuder inte bara de senaste trendefärgerna och materialvalen. Detaljer som köksbänk, knoppar och handtag, blandare, diskho och fläkt är minst lika viktiga. Här är 8 utvalda kök att inspireras av.

Bläddra i nya kökskatalogen här!

Jordnära nyanser

Epoq - liten budget olika kök
Epoqs köksserie Trend fick åtta nya, jordnära nyanser förra året, som sand, greige och mullvad. Nu finns det hela 30 olika storlekar och 26 färger att välja på i den Svanenmärkta Trend-serien.

Se mer av Trendserien här


Personligt

Epoq svarta kök Edge svart ek
Köket Edge med svarta släta luckor ger här en både lantlig och lite industriell känsla. Den stora köksön med skålade handag påminner om en traditionell köpmansdisk. Mixen av lantligt och industriellt tillsammans ger en modern och personlig stil på köket.

Läs mer om Epoqs kök Egde här


Harmoniskt och tidlöst

Epoq - drömkök ljussättning
I ett grått kök kan man förändra stilen med detaljer och accenter i oändlighet. Luckornas varma grå färg med svagt persikofärgade väggar skapar harmoni och en tidlös känsla tillsammans med de ljusa träslagen.


Nyhet: köksluckan "Matt black"

Epoq svarta kök matt
De vita lantköken får stå åt sidan, de stilfulla svarta köken har intagit tronen! Epoqs nya kökslucka "Matt svart" ger en vacker sidenmatt yta och med rätt belysning i skåp, lådor och över diskbänk får du ett klassiskt stilfullt kök.

Läs nya kökskatalogen här!


Svart + mullvad = sant

Epoq svarts kök Edge
Skapa djup i köket och använd två olika färger på luckorna. Här är fronterna Trend Umber och Edge Black Ash i perfekt symbios.

Läs mer om Epoqs kök Egde här


Trend

Epoq gult kök
Epoq trendfärger Ett kök med mer glad färg på luckorna bjuder ofta på ett leende och känns mer kreativt och lekfullt. I Epoqs Trend-serie hittar du över 26 olika kulörer att färgsätta ditt kök med. Från flera nyanser av grått och beige till rosa, gult, grönt och blått.

Hela Trendserien är Svanenmärkt, perfekt för dig som värnar lite extra om miljön.

Se mer av Trendserien här


Natural oak

Epoq natural oak
Ett kök med luckor i trä skapar ett tidlöst, varmt och välkomnande kök som håller i många år. Här köksserien Shaker med profilierade luckor med lådfronten Natural oak som ger ett klassiskt nordiskt intryck.

Boka ett gratis möte med en köksexpert hos Epoq


Stålgrått

Epoq Integra steel grey
Har du ett mindre kök, satsa på tvåfärgat som ger en levande yta och skapar djup i köket. Köket Integra Steel grey med svarta vitrindörrar och grafitgrå stommar blir extra spännande tack vare belysningen, som gör att vitrinskåpen poppar och blir en fin detalj i köket.
I köket har man även plockat upp de svarta detaljerna i blandare och den mörka bänkskivan Bronze i laminat, från Horn, som tillsammans ger en sober och genomtänkt stil som skapar harmoni i köket.
Få mer kökinspiration från Epoq här