Snabba dumplings med smakrik fläskfilé och teriyakigrönsaker

POPULÄRT
Beijing Snabba dumplings med smakrik fläskfilé och teriyakigrönsaker
Foto: Köket.se

Snabba dumplings med smakrik fläskfilé och teriyakigrönsaker

8 ingredienser

30 min

Den här middagen blir snabbt din nya favoritmiddag, och funkar både till vardags som till helg.

Tips från Beijing8!
Beijing8 dumplings vegetarisk 2022

Tips från Beijing8!

Dumplings från Beijing8 - Lätt att laga. Enkelt att njuta.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 3 förp Beijing8 dumplings (valfri smak)
  • 600 g fläskfilé
  • 1 dl Beijing8 Plommon- och Ingefärasås
  • 4 port äggnudlar, kokta

Teriyakigrönsaker

  • 1 broccoli
  • 150 g haricots verts
  • olja, till stekning
  • 1 dl teriyakisås

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Pensla fläskfilén med Beijing8 Plum & ginger sauce och lägg i en ugnsfast form. Helstek fläskfilén i ugnen tills den når en innertemperatur på 70 grader.
  3. Tillaga dumplings enligt anvisningar på förpackningen.
  4. Stek grönsakerna i en het stekpanna och tillsätt teriyakisåsen. Blanda i de kokta nudlarna tillsammans med såsen och grönsakerna.
  5. Skär upp fläskfilén i skivor och servera med dumplings, nudlar och grönsaker. Mums!
TIPS!
Tips från Beijing8!
Beijing Familjens favoritdumplings med krämig kålsallad

Tips från Beijing8!

Ladda upp för fredagsmys och dumplingsöndag! Här hittar du recepten.

Läs mer