I samarbete med Kung Markatta

Vardagsmat på 15 minuter

Vardagsmat behöver varken ta lång tid, vara onyttig eller tråkig. Här ger vi 5 snabba, enkla tips på vardagsrätter som dessutom är vegetariska.
Bra va!?

1. Pasta carbonara

Den här vegetariska pasta carbonaran är hur god som helst - och vegostrimlorna tillsammans med soltorkade tomater gör rätten både mättande och smakrik! 

Se hela receptet här >>

2. Nudelbowl med nuggets, bästa på-språng-maten!

En nudelbowl går supersnabbt att göra - och är perfekt om du är på språng mellan jobb, skola och träningar. Fyll ut med avokado, krispiga grönsaker och Kung Markattas nyhet Vegonuggets. Försvinnande gott o enkelt, på 10 minuter!

Ja, det här receptet vill jag ha >>

3. Snabbaste burgarna! 

Ibland finns varken tiden eller orken till att laga mat. Och det här receptet på burgare med mosad avokado och vegostrimlor kan både barn och tonåringen enkelt hjälpa till med. Behöver vi säga hur gott det är? 

Mums - det här låter gott, ta mig till receptet >>

4. Spaghetti bolognese

Ännu en klassiker i ny tappning! Byt ut köttfärsen mot dessa mättande och goda vegostrimlor från Kung Markatta. Du kommer bli förvånad hur gott det är! Och hur snabbt och enkelt receptet är!

Spännande, det här receptet vill jag spana in >>

5. Supersnabba pizzan

Pizza tänker du? Jo men det går faktiskt att göra snabbare än du tror! Oftast har man några tortillabröd kvar efter fredagens tacokväll. På med tomatsås och dina favoritingredienser och in i ugnen några minuter. Vips har du en ny storfavorit på middagsbordet - på bara 10 minuter!

WOW - det här kan bli min  nya vardagsräddare! Ta mig till receptet >>Vegetariska vardagsräddare