Snabb äppelglögg

Snabb äppelglögg
Foto: köket.se

Snabb äppelglögg

4 ingredienser

10 m

Gör egen glögg snabbt och enkelt med  äpple- och ingefärajuice. Servera med en nybakad croissant och du har en lyxig frukostbricka för decembers mörka mornar!

Tips! Gör en sockrad guldkant genom att blanda strösocker med ätbart guldpulver. Dra en klyfta apelsin längst kanten och vänd sedan i guldsockret.

Ingredienser

portioner liter
  • 1 l God morgon Eko äpple ingefära
  • 2 kanelstänger
  • 1 msk kardemummakärnor
  • 1 msk hel nejlika

Gör så här

  1. Koka upp juicen med kanel, kardemumma och nejlikor. Låt sjuda i 10 minuter.
  2. Sila av kryddorna och häll upp i glas med sockrad guldkant.