Skinkrullar med legymsallad

Skinkrullar med legymsallad
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Skinkrullar med legymsallad

10 ingredienser

Denna upplägning ser trevlig ut, men du kan också fylla skinkan med legymsalladen och servera fyllda skinkrullar. Vill du inte ha Pernod i maten kan du krydda med ett kryddmått anis.

Ingredienser

portioner
  • 1 morot
  • 20 g haricots verts
  • 1 dl ärtor (små fina)
  • 2,5 msk ättiksgurka
  • 1 äpple
  • ev 1 tsk pernod
  • 2 dl majonnäs
  • salt
  • vitpeppar
  • 4 skivor kokt skinka

Gör så här

  1. Legymsallad: Skala och skär moroten i små kuber. Skär bönorna i små bitar, finhacka ättiksgurkan och skär äpplet i små tärningar. Koka morot, haricot verts och ärter i lättsaltat vatten. Slå av vattnet, spola av med kallt vatten och låt grönsakerna rinna av. Blanda morot, haricots verts och ärter med majonnäs, tillsätt gurkan och äpplet och krydda med Pernod, salt och peppar.
  2. Rulla skinkskivorna och skär varje skiva i fyra bitar. Lägg upp skinka och sallad på ett fat och lägg på legymsalladen.