Finhacka jalapeño och lök blanda sedan med övriga ingredienser. Vispa ihop äggvita och salt till en formbar massa att lägga under ostronen. Servera med salsan och kaviar.
Kungskrabba med brynt smörsås och granatäpplesallad
Bryn smöret och när bubblorna börjar stiga i kastrullen så dra den åt sidan och vispa i resterande ingredienser.
Blanda finplockad sallad, lägg bitar med krabba i tallriken toppa med smörsåsen och strössla över granatäpplekärnor.
Hummer med wagyu hollandaise
Vispa äggula, vinäger och lite salt varmt i ett vattenbad. Montera i smält smör och smaksätt med wagyufett (Jonas Svenssons kommentar: på restaurangen plockar vi bort lite av fettkappan och smälter ner den för att använda som smaksättare) Smaka av med salt, peppar och tabasco och servera till hummer.
Sommelier Daniella Lundh Egenäs bästa bubbeltips till nyår: