Serranochips med dipp

Serranochips med dipp
Foto: Köket

Serranochips med dipp

3 ingredienser

20 m

Chips på serranoskinka, perfekt som matigt snacks, tapaskvällen eller till fredagsmyset.

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 2 förp Paul&Thom Serrano
  • 0,5 förp Paul&Thom färskostfyllda pepperballs
  • 1 dl crème fraîche

Gör så här

  1. Gör serranochipsen i antingen ugnen eller i micro.

Ugn

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut serranoskivorna på en klädd plåt och låt torka i ugnen i ca 8-10 minuter. Låt svalna och servera med pepperballs-dippen.

Micro

  1. Lägg ut skinkan på hushållspapper på en tallrik och torka i micron i omgångar. Kör full effekt men ha koll på dem hela tiden. Låt svalna och servera med pepperballs-dippen.

Dipp

  1. Mixa färskostfyllda pepperballs med crème fraiche i antingen en matberedare eller med hjälp av en stavmixer. Servera till serranochipsen.