Grillad kyckling med senapsmarinad serverad tillsammans med pommes på haricot verts och dragonmajonnäs. Pommes fritesen blir riktigt krispiga och goda och passar perfekt till den här snabbvarianten av bearnaise.
Visa mer
1 h 30 m
4
Du behöver
Marinad
1,5 msk Hellmann´s Honey Mustard
0,5 msk honung
2 tsk olivolja
1 tsk mörk soja
1 klyfta vitlök
salt och svartpeppar
4 kycklingfiléer
2 citroner
Dragonmajonnäs
2 tsk torkad dragon
1 tsk vinäger
2 dl Hellman´s majonnäs
salt
Haricots verts- pommes
400 g haricots verts
olja
salt
Gör så här
Blanda ihop marinaden och lägg i kycklingen. Låt kycklingen marineras minst 1 h, gärna längre. Förbered för grillning och grilla kycklingen tills den är genomstekt och fått en härlig yta.
Dela citronen på mitten och grilla med snittytan nedåt tills den fått färg från grillen. Då får citronen en söt och god smak.
Dragonmajonnäs
Blanda dragon och vinäger och låt dra någon minut. Blanda sedan ut med majonnäs och smaka av med salt.
Pommes
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ut haricots verts på en klädd plåt. Massera in riktigt med olja och strö över salt. Rosta i ugnen i ca 25 minuter eller tills de fått fin färg och börjar bli krispiga.