Sätt färg på köket – 5 tips!

Grått, begie, vitt och svart i all ära, de är trygga och klassiska färger i köket. Men är du mer av en färgglad person? Då måste du spana in de här ursnygga trendfärgerna från Epoq Kök! Här är 5 inspirerande kök och färger som sticker ut ur mängden!

Gå hela vägen och förnya köket med stilsäkra köksluckor, välj en matt snygg färg på diskho och blandare eller bara pigga upp med nya detaljer och knoppar. Oavsett hur mycket du vill förändra i ditt kök hjälper Epoq dig på vägen!

1. Naturnära lugn med gröna toner

Gröna färger är enkla att jobba med då de passar bra ihop med andra naturnära färger som beige, grått, jordtoner och mjuka toner av blått. De här färgerna  går även superfint ihop med de flesta träslag och metaller.

2. Elegant med blått

Ett kök med blå köksluckor blir riktigt snyggt och elegant att kombinera med svarta detaljer. Hos Elgiganten och Epoq hittar du ett stort utbud av snygga detaljer som svarta blandare, diskhoar, vitvaror, knoppar och handtag.

3. Kombinera olika färger

Vill du inte gå all in med färg på alla skåp? Med Epoqs kökslösningar och breda utbud kan du enkelt välja olika kulörer på väggskåp, underskåp och köksö. I Epoqs utbud hittar du 40 färger och 30 olika storlekar, allt för att passa just ditt kök.

Har du förmånen att inreda ett stort och rymligt kök, men vill undvika att det känns alltför massivt, kan du använda olika färger på fronterna på bakvägg och köksö

-Ingvill Greve Hermansen, senior designer hos Epoq

4. ​Modernt med rosa, korall och terracotta

Skapa ett riktigt modernt och trendigt intryck med en röd färgpalett! Kombinera de vackra nyanserna med varandra eller andra material som går ton-i-ton. Dessa färger passar också bra med kontraster i svart eller vitt.

5. Trendigt med gult

Ett gult kök är verkligen en trendig utstickare. Hur glad blir man inte av den här färgen? Kombinera med mjuka gröna och blå toner för ett läckert retroinspirerat kök eller vita, ljusa toner och träslag för ett mer trendigt utseende.

Gillar du mer neutrala lugna färger som greige, grå och beige? 

Läs mer om de nya varma färgerna i Trend-serien här!

Epoq erbjuder kök av hög kvalitet. Skåpen och lådorna testas 120 000 gånger och lådorna tål upp till 60 kg. Epoq har också 35 års garanti avseende material- och produktionsfel.

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt 90-minuters rådgivningsmöte med en köksspecialist!