Russell Hobbs header_NYRussell Hobbs logo svg
Russell Hobbs har varit en betydelsefull del i köket i över 70 år. Oavsett om det är en kaffebryggare, vattenkokare, brödrost eller mixer, är varje produkt utformad in i minsta detalj med resultatet i åtanke.

Attentiv frukostserie från Russell Hobbs

Med Attentiv frukostserie från Russell Hobbs kan du njuta av frukosten precis som just du vill ha den med ett perfekt resultat varje gång. Kaffebryggaren gör dig till husets barrista med bl a inbyggd mjölkskummare och funktion för cold brew. Brödrosten har en inbyggd sensor som läser av och justerar nyansnivån på brödskivan efter dina önskemål. Den smarta vattenkokaren kan anpassa temperatur och varmhållning efter dina behov! Smart eller hur?

Attentiv Kaffebryggare - seriens stjärna Russell Hobbs Attentiv kaffebryggare Förutom att brygga vanligt kaffe, kan kaffebryggaren även skumma mjölk, kallbrygga kaffe (cold brew) och dessutom brygga en mindre mängd kaffe direkt i önskad kopp eller mugg. Baristafunktionerna gör att du kan ställa in just den kaffestyrkan som är perfekt för dig, den kommer till och med att komma ihåg hur starkt du vill ha det.

Köp Attentiv frukostserie här!

Recept och inspiration