Rostade rödbetor med krondill och cheddarostcrème

25 m
4

Läcker sallad med ljumna rödbetor som toppas med ost- och dillcrème. Passar perfekt som tillbehör på kräftskivan.

7 augusti 2015
25 m
4

Du behöver

  • 1 knippe rödbetor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 knippe krondill
  • 50 g riven cheddarost
  • 1 dl crème fraiche
  • små romansalladsblad
  • salt
  • vitpeppar

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche med cheddarosten, fin plockad krondill, salt och vitpeppar.
  2. Koka rödbetorna lätt ca 7-8 min så de går att skala under rinnande vatten.
  3. Dela dem och stek i olivolja i 5-6 min, avsluta med balsamvinäger, honung, salt och vitpeppar.
  4. Lägg upp de ljumna rödbetorna med små romansalladsblad, ostcrèmen och njut innan kräftorna eller efter ;)
Kommentera receptet

Fler goda recept